default_mobilelogo
default_mobilesplash

Fysiotherapie Jurgens is een kleinschalige praktijk in het centrum van Leiden waar u wordt begeleid 
door een ervaren en vast team van fysiotherapeuten. Rustige en persoonlijke aandacht voor de cliënt staan centraal.

De praktijk heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten voor de begeleiding van mensen met een neurologische aandoening (bijv. hersenbloeding, MS, Parkinson, spierziekten). Daarnaast zijn er binnen ons team fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met klachten als gevolg van oedeem (vochtophoping). Uiteraard kunt u ook bij acute klachten (bijv. spit, verstuikte enkel, peesontstekingen) bij ons terecht. De praktijk beschikt over ruime behandelkamers en twee uitgebreide trainingszalen.
 

08-09-2021 – Maatregelen Coronavirus

Wij doen er alles aan om te zorgen dat de praktijk voor iedereen een zo veilig mogelijke omgeving is en om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We zorgen dat de behandelruimtes en oefenzalen goed gereinigd en geventileerd worden. Verder hanteren we specifieke maatregelen afhankelijk van het aantal besmettingen in Leiden. U kunt een overzicht van onze actuele maatregelen vinden bij binnenkomst aan uw rechterhand.

Blijf thuis indien u last heeft van een van de volgende klachten: hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak, verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn).

 

Contact informatie

Fysiotherapie Jurgens
Oude vest 5 2312 XP Leiden,  
Tel: 071 - 514 38 33

Openingstijden

maandag      07:00-21:00
dinsdag        07:00-17:30
woensdag     07:00-21:00
donderdag    07:00-21:00
vrijdag         07:00-17:30