default_mobilelogo

Indien u revalideert na een operatie of bij een chronische ziekte, dan heeft u dikwijls te maken met meerdere zorgaanbieders.
De fysiotherapeut richt zich met name op het onderhouden of verbeteren van uw fysieke functioneren. 
In onze praktijk richten wij ons binnen de revalidatietherapie op diverse aandachtsgebieden. Naast de revalidatie bij  orthopedische aandoeningen, richt de praktijk zich met name op de specifieke  behandeling/begeleiding van mensen met neurologische klachten.
Revalidatietherapie kan bestaan uit een combinatie van therapievormen. In veel gevallen is bewegingstherapie een belangrijk onderdeel binnen uw revalidatie, waarin wordt gewerkt aan krachtopbouw, het vergroten van het algeheel uithoudingsvermogen, mobiliteit, balans, etc.

Geconcentreerd werken, onder deskundige begeleiding met goede trainingsapparatuur en hulpmiddelen zien wij als basisvoorwaarden voor een goede hulpverlening. De praktijk heeft de beschikking over zeer ruime en rustige trainingsruimtes. Afhankelijk van uw herstelfase kan revalidatietherapie individueel of in groepsverband plaatsvinden. De groepstrainingen hebben een grootte van maximaal vier personen en een maximale lesduur van een uur. 
Na afronding van uw revalidatie kunt u zich binnen onze praktijk eventueel aansluiten bij fysiotraining
Indien u het één en ander wilt bespreken of de trainingsfaciliteiten wilt bekijken, kunt u altijd even binnenlopen of bellen voor een afspraak.

Contact informatie

Fysiotherapie Jurgens B.V.
Oude vest 5 2312 XP Leiden,  
Tel: 071 - 514 38 33

Openingstijden

maandag      08.00-17.30
dinsdag        08.00-17.30
woensdag     08.00-17.30
donderdag    08:00-21:30
vrijdag:        08.00-17.30
zaterdag:      08.30-12.30